Avdelning

Ventilationstekniker

Connect

Som ventilationstekniker hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter inom allt som rör ventilation. Du som söker bör därför vara en allmänkunnig tekniker med minst 2-3 års erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av felsökning, driftsättning, injustering/flödesmätningar, rengöring, montage, nyinstallation, utbyten m.m

Vi söker kontinuerligt såväl servicetekniker som montörer då vi utför jobb i alla storlekar och former. Arbetena sker primärt i villor men vi får även regelbundet uppdrag på större fastigheter och anläggningar .

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vad vi erbjuder

På Ventus vill vi ha medarbetare som är drivna, initiativtagande och som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi ställer höga krav på engagemang och prestation hos våra medarbetare, men i gengäld ger vi mycket tillbaka.
Ventilation och försäljning är de två roligaste sakerna vi vet och vi vill att varje dag som du kommer till jobbet ska vara en dag fylld av skratt, utmaningar och personlig utveckling.

 • Personlig utveckling

  Vi anser att ett företag aldrig är bättre än sina medarbetare och vi satsar därför mycket på att hjälpa våra medarbetare att ständigt utvecklas genom utbildningar, coachning och dagligt stöd. I gengäld kräver vi ett stort engagemang, hög arbetsmoral och ett tydligt fokus på kvalité.

 • Entreprenöriell anda

  Vi ser oss själva som en start-up och har som mål att revolutionera ventilationsbranschen. Ska vi lyckas med detta måste vi agera precis som de mest framgångsrika start-ups, där egna initiativ och idéer uppmuntras.

 • En familjär känsla

  Hos oss är gemenskapen fortfarande lika stor som när vi inledde resan, dvs då vi var tre man i en källare i Hornstull. Vi har idag allt från en barndomsväns mor till syskon och roomies jobbandes hos oss. Det är viktigt att vi kollegor tar hand om varandra!

 • Uppskattad arbetsmiljö

  Oavsett vilken avdelning du jobbar på tycker vi att det är självklart att arbetsmiljön är så bra som möjligt. Vi låter därför alla som jobbar på fält utgå ifrån sina hem samtidigt som vi har satsat på ett stort, luftigt och hemtrevligt kontor mitt på Södermalm i Stockholm.

Vendevägen 90
182 32 Danderyd Vägbeskrivning info@ventusnorden.se 010-330 96 60 Se sida

Avesta

774 30 Avesta Vägbeskrivning Se sida

Borlänge

784 34 Borlänge Vägbeskrivning Se sida

Enköping


Enköping Vägbeskrivning Se sida

Eskilstuna


Eskilstuna Vägbeskrivning Se sida

Gävle

803 20 Gävle Vägbeskrivning Se sida

Hedemora


Hedemora Vägbeskrivning Se sida

Smedjebacken

777 30 Smedjebacken Vägbeskrivning Se sida

Strängnäs

645 30 Strängnäs Vägbeskrivning Se sida

Södertälje


Södertälje Vägbeskrivning Se sida

Uppsala


Uppsala Vägbeskrivning Se sida

Västerås


Västerås Vägbeskrivning Se sida

Örebro

Storgatan 3
703 61 Örebro Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Ventus?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@ventusnorden.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor